Snelservice:

0475 40 80 37

Rioleringswerken

Wij hebben reeds 12 jaar ervaring in de rioleringssector. Rioolkapot kan voor u uw rioolprobleem opsporen en repareren. Wij trachten steeds de meest efficiente manier aan te bieden in afspraak met de klant. Alle rioolscheidingen behoren ook tot ons pakket. Sinds kort word er vanuit de overheid aangespoord om een gescheiden riolering aan te leggen. Dan is niet uw riool kapot maar toch kunnen wij dit voor u verzorgen.

Opmetselen van deksels, opsporen van putten en rioolproblemen, vernieuwen van aalputten, septische- en vetputten, herstellingswerken, en dergelijke behoren ook tot ons dienstenpakket.

Camera inspecties kunnen u en ons meer uitsluitsel geven over de uit te voeren werken.

Specialisaties: Reparatie van beerputten, aalputten, vetputten en betonreparatie.

Door de agressieve gassen van beerputten, vetputten en septische putten kunnen de wanden, plafond en deksel aangetast worden door corrosie. Voor deze reparaties hebben wij de meest innovatieve producten op de markt ter beschikking.

Vraag vrijblijvend informatie: 0475 408037 of info@rioolkapot.be

Indien u een werk hebt, klein of groot, kunt u steeds contact opnemen voor een gratis offerteaanvraag.

Gedetailleerde offerteaanvragen voor verzekeringen zullen ook gratis worden opgesteld wanneer de werken door ons mogen worden uitgevoerd: 0475 408037 of info@rioolkapot.be